DIV Medewerker

pitt it vacature

DIV Medewerker

Locatie: Maastricht, Limburg

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een woningcorporatie in Maastricht met zo’n 10.000 verhuureenheden. Zij zorgen vooral voor woningen voor iedereen die aangewezen is op sociale huur.

Wie ben jij?

Onze opdrachtgever is een project gestart om het document management binnen de organisatie verder te optimaliseren. Als DIV medewerker ga jij je o.a. bezig houden om op aanvraag huurdersdossiers op te schonen. De huurderdossiers worden opgeschoond en in de juiste structuur gezet. Het doel is de dossiers van alle lopende huurders en de vertrokken huurders waarvan we de dossiers (huurachterstand / overlast) bewaren, te structureren, AVG proof te maken en te verplaatsen naar het huurdersportaal in SharePoint online. Met als resultaat een huurdersportaal waarin alle “beschikbare” documenten van onze klanten op een efficiënte wijze ontsloten kunnen worden.

Naast het opschonen van het archief heb je als DIV medewerker ook een ambassadeurs rol; jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over SharePoint online. Jij weet op een (pro)actieve wijze de interne medewerkers te enthousiasmeren en aan te sporen om SharePoint online te gebruiken. Dit doe je door workshops te organiseren, inloopmomenten te creëren, actief over de afdeling te lopen (als floorwalker) en één op één begeleiding te geven. Jij weet de meerwaarde van SharePoint online als samenwerkingsplatform aan de medewerkers uit te leggen en op die manier draagvlak te creëren. Stap voor stap worden de medewerkers opgeleid, waardoor ze uiteindelijk ook zelfstandig gebruik kunnen maken van SharePoint online waardoor hun digitale wendbaarheid verder zal toenemen.

Door zowel de organisatie als haar medewerkers optimaal te faciliteren bij het opschonen van het archief en het gebruik van SharePoint online, is de DIV medewerker de sleutel voor de adoptie van SharePoint online en daarmee een belangrijke succesfactor voor het optimaliseren van het beheer van de documenten.

Wat neem je mee?

 • Je bent gemotiveerd, klantgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag samen aan een optimaal resultaat;
 • Je vindt het leuk om zaken uit te diepen, te analyseren en mensen mee te nemen in verandering.
Daarnaast heb je:
 • Minstens 4 jaar werkervaring met het DIV werkveld;
 • Kennis van en werken met het SharePoint online;
 • Kennis van en ervaring met documentmanagement systemen (SharePoint online) is een
 • eis;
 • Ben je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van digitaal, proces- en zaakgericht
 • werken.

Wat kun je verwachten?

 • Jouw collega’s zorgen dat je je snel thuis voelt. Je krijgt een introductie en rondleiding;
 • Je krijgt een eigen werkplek met laptop en/of telefoon.
 • Je wordt begeleid door een professional in jouw vakgebied;
 • Een marktconform salaris conform de CAO Woondiensten.

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maxime Koehorst - Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend
Contactpersoon voor deze functie

Maxime Koehorst-Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl