Data Steward

it vacature

Data Steward

Locatie: Someren, Noord-Brabant
Datum: 01-10-2019

Bedrijfsbeschrijving

Onze opdrachtgever is een modern en middelgrootbedrijf dat een totaaloplossing biedt voor binnendeursystemen. De organisatie is ca. 400 medewerkers groot, ze zijn professioneel, betrokken en hebben persoonlijke aandacht voor collega’s. Collega’s hebben veel inspraak en het aandragen van innovatieve ideeën wordt dan ook gestimuleerd. Met een uitgebreid introductieprogramma en ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden, zien zij kansen om een goede balans tussen werk en privé te houden. 

Afdeling:
Ter uitbreiding van het configuratie-team zoeken zij een Specialist Productconfiguratoren die mede zorg draagt voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van technische en commerciële productlogica in de ICT-systemen. Voor het ERP-systeem Infor LN ontwikkel je, in nauwe samenwerking met technische productontwikkeling, productmanagement en de werkvoorbereidingen van de verschillende fabrieken, configuratiemodellen op basis van Infor CPQ. Je doet diepgaande kennis op van de producten en processen binnen de organisatie. Je werkt op het snijvlak tussen business en ICT en laat businessvraagstukken door middel van configuratiemodellen aansluiten op de ICT-systemen.

Functie-omschrijving

Als Specialist Productconfiguratoren ga jij het uitgebreide productassortiment vertalen naar logica in nieuw op te zetten configuratie-modellen. Je ontwikkelt complexe Product Configuratiemodellen op basis van Infor CPQ. Met je collega Specialisten sparren over de inrichting van technische en commerciële productlogica. Jij houdt je bezig met het modelleren en onderhouden van “ongestructureerde” content, zoals fotomateriaal, documentatiebladen, productcertificaten etc., in relatie tot de geconfigureerde producten. Modelleren en beheren van prijsstructuren gekoppeld aan de ontwikkelde configuratiemodellen. Je vertaalt business vraagstukken naar ICT-oplossingen. Tevens ga je stuklijsten en routings inrichten en beheren vanuit de ontwikkelde configuratiemodellen. Configuratiemodellen vertalen naar machineaansturing.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Relevante opleiding (bijvoorbeeld richting software engineering, applicatiebeheerder of technische bedrijfskunde);
  • Sterke interesse in ICT/programmeren;
  • Je bent analytisch sterk en bijt je graag vast in complexe vraagstukken;
  • Je bent sociaal, nieuwsgierig en vindt contact met de business prettig;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Ervaring met productconfiguratoren is daarbij een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Werken met state-of-the-art configuratietooling (Infor CPQ). Een 38,75-urige werkweek binnen een modern en innovatief bedrijf. Er heerst een goede werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit erg belangrijk is. Ruime inwerkperiode. Dynamische organisatie gericht op vernieuwing. Je mag rekenen op veel aandacht voor jouw tevredenheid en gezondheid. Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Selectieprocedure

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.

Contact:
Maxime Smulders
06-12950772
maxime@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend