Cloud Engineer Zwolle

pitt it vacature

Cloud Engineer Zwolle

Vacature succesvol ingevuld!!

Locatie: Weesp, Utrecht

Je werkplek

Deze IT leverancier adviseert, implementeert en beheert de infrastructuur gericht op Microsoft oplossingen. De ruim 100 IT professionals zijn dagelijks bezig met het bedienen van de klanten binnen de zorg, wonen, zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Met vestigingen in Venlo, Weesp en Zwolle hebben zij een landelijke dekking en bedienen inmiddels meer dan 300 opdrachtgevers. Voor de vestiging in Zwolle zijn zij op zoek naar een Cloud Engineer.

Wie ben jij?

Als Cloud engineer ontzorg je de klant, geef je advies over het optimaliseren en verbeteren van de ICT-infrastructuur en denk je mee over vraagstukken op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.
 
In samenspraak met de klant informeer en adviseer je over nieuwe ontwikkelingen binnen de Microsoft-technologie die de processen van de klant nog beter ondersteunen. Je werkt in het speelveld van 'commodity' tot 'cutting edge'-oplossingen waarbij het belang van de klant voorop staat. Waar nodig werk je klantvragen uit waardoor de klant gefundeerde keuzes kan maken voor oplossingen en investeringen op het gebied van de ICT-infrastructuur. Daarnaast ben je ook voor de operationele vraagstukken van de klant beschikbaar voor services en beheer.

Wat neem je mee?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol is het van belang dat je:

  • Minstens 2 jaar ervaring hebt met adviseren en inrichten van Microsoft 365 en Azure (hybride) cloud architectuur oplossingen;
  • Kennis en ervaring hebt met adviseren over cloud beveiligingsvraagstukken en inrichten van deze oplossingen;
  • Functioneel advies kan geven over het zo optimaal mogelijk inzetten van Microsoft 365 oplossingen zoals Teams en SharePoint;
  • Kennis van het Microsoft Power Platform is een pré;
  • Bij voorkeur Microsoft-gecertificeerd bent of de ambitie hebt om je te certificeren.

Wat kun je verwachten?

Hands on ICT is een werkgever met een platte organisatiestructuur waarbij we in teams werken aan een maximale klanttevredenheid. Hierdoor ontstaat een omgeving waarin we samenwerken, elkaar de ruimte geven voor initiatief en je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt die bij je ervaring hoort! Daarnaast bieden we je ook:

  • Salaris tot €4500 op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een laptop, mobiele telefoon en leaseauto;
  • 25 vakantie dagen met de mogelijkheid om er 5 bij te kopen;
  • Verschillende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Eindejaarbonus;

Selectieprocedure

Spreekt de vacature Cloud engineer in Zwolle jou aan? Solliciteer dan uiterlijk 1 juli via onderstaande knop of bel direct met Stephan van Lamoen via 06-83988918.  
 
Na ontvangst van je sollicitatie zal Stephan binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.