Applicatiebeheerder

it vacature

Applicatiebeheerder

Vacature succesvol ingevuld!!

Locatie: Oosterhout, Noord-Brabant
Datum: 24-12-2018

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige Applicatiebeheerder.
 

Bedrijf:
Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener actief in Europa. Vanuit kantoren verspreid over Europa, verzorgen zij voor hun opdrachtgevers een veilig en duurzaam transport. Op het hoofdkantoor werken trotse en gepassioneerde medewerkers binnen diverse vakgebieden. Het verloop binnen de organisatie is erg klein, iets waar zij erg trots op zijn!


Afdeling:
De afdeling ICT zorgt voor de informatietechnologie en telecommunicatie van zowel medewerkers onderweg naar locatie als de kantoororganisatie en is daarmee een onmisbare schakel in de dienstverlening. Zij beheert daartoe de ICT infrastructuur over de vestigingen in de diverse landen en een hoge diversiteit aan proces ondersteunende applicaties. Het eigen team van drie medewerkers wordt daarbij ondersteund door een flexibele schil van externe deskundigen.

Functie:
In deze fulltime functie van Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van diverse standaard en maatwerkapplicaties en verricht je de volgende werkzaamheden:

 

  • Het configureren, (laten) ontwikkelen, beheren en optimaliseren van applicatiesoftware, documentatie en rapportages;
  • Uitvoeren van 2e en 3e lijns ondersteuning op de servicedesk om productie-incidenten op te lossen of work-arounds te definiëren;
  • Het maken van voorstellen met betrekking tot verbeteringen in de applicaties en het projectmatig uitvoeren van deze verbeteringen;
  • Het opstellen van handleidingen en richtlijnen voor de eigen werkprocessen, teneinde optimale uitvoering van de werkprocessen te waarborgen;
  • Het functioneel onderhouden van de Test – Acceptatie en Productie omgevingen.


Kennis en vaardigheden:
Zij zijn op zoek naar een kandidaat met HBO denk- en werkniveau met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling, affiniteit met logistieke processen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, Duits is een pré.

De ideale kandidaat heeft een gestructureerde en planmatige werkhouding, is communicatief vaardig, zelfstandig en stressbestendig.

Aanbod:
Een afwisselende, fulltime functie in een stabiele organisatie. Om jezelf te blijven ontwikkelen worden er diverse opleidingen en trainingen aangeboden. Niet onbelangrijk, voor het uitoefenen van deze functie worden naast een aantrekkelijk salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.


Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met de contactpersoon voor deze functie.


Contact:
Maxime Smulders
06-12950772
m.smulders@pitt-it.nl

Contactpersoon voor deze functie
Maxime Smulders
06-12950772
m.smulders@pitt-it.nl