Applicatiebeheerder AFAS
4 redenen
Waarom is dit de baan voor jou?
1
Binnen het gehele Mutsaersstichting concern ben je als applicatiebeheerder de sleutelfiguur voor het optimaal gebruik van de AFAS-suite (Profit, Insite en Outsite).
2
Hierbij ben je aanspreekbaar voor vragen van gebruikers en beleidsbepalers en werk je analytisch en oplossingsgericht.
3
Vanuit jouw sterke communicatievaardigheden opereer je als buffer tussen de wensen van de organisatie en de softwareleverancier. 
4
Je stemt af met gebruikers binnen de gehele organisatie om consistentie in en optimalisatie van de inrichting van AFAS te waarborgen.
Wie ben jij
Je hebt ervaring met:
Je bent beheerder in hart en nieren;
Je bent een verbinder die bruggen slaat tussen de wensen van de diverse disciplines en concernonderdelen
HBO werk- en denkniveau
Je hebt ruime ervaring met AFAS en je bent thuis op de terreinen werkprocessen, informatieanalyse, administratieve organisatie, ITIL-processen en testen van systemen

Je werkplek

Je bent binnen ons serviceplatform werkzaam in team ICT. Samen met je collega werk je aan concern brede projecten of organisatieonderdelen (o.a. Mutsaersstichting, Hoeve de Kaolder, Hai5, Oog Psychologenpraktijk, ZorgOkee, Buro Maks en Grijp het Leven) op diverse locaties in Limburg en Brabant. Venlo is je standplaats.

Ben jij de beheerder die energie krijgt van een optimaal ingerichte Afas-omgeving, denk je in kansen & mogelijkheden, grijp je deze aan én ben jij iemand die zich goed voelt in een zelfstandige rol? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou!

Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten met een hoge mate van eigen regie. Wij stimuleren echtheid, openheid en leiderschap.

Wie ben jij?

 • Binnen het gehele Mutsaersstichting concern ben je als applicatiebeheerder de sleutelfiguur voor het optimaal gebruik van de AFAS-suite (Profit, Insite en Outsite).

 • Hierbij ben je aanspreekbaar voor vragen van gebruikers en beleidsbepalers en werk je analytisch en oplossingsgericht.

 • Vanuit jouw sterke communicatievaardigheden opereer je als buffer tussen de wensen van de organisatie en de softwareleverancier. 

 • Je stemt af met gebruikers binnen de gehele organisatie om consistentie in en optimalisatie van de inrichting van AFAS te waarborgen.


Binnen het Mutsaersstichting-concern worden projecten uitgevoerd die impact hebben op de inrichting van AFAS. In deze projecten ben je als projectleider verantwoordelijk voor de inrichting van AFAS.


Wat neem je mee?

 • Je bent beheerder in hart en nieren;
 • Je bent een verbinder die bruggen slaat tussen de wensen van de diverse disciplines en concernonderdelen;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring met AFAS en je bent thuis op de terreinen werkprocessen, informatieanalyse, administratieve organisatie, ITIL-processen en testen van systemen;
 • Je bent servicegericht, communicatief vaardig, gericht op samenwerking en analytisch sterk.

Wat kun je verwachten?

 • Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ);
 • Eindejaarsuitkering;
 • Aantrekkelijke reiskosten en thuiswerkvergoeding;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Applicatiebeheerder AFAS
Applicatiebeheerder AFAS
Applicatiebeheerder AFAS worden bij mutsaers stichting ?

Selectieprocedure

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Nancy Goeloe op 06 - 81 56 65 77 of mail naar nancy@pitt-it.nl.

Contactpersoon


Nancy Goeloe
06 - 81566577
nancy@pitt-it.nl