Accountmanager Pitt-IT

pitt it vacature

Accountmanager Pitt-IT

Locatie: Aarle-Rixtel, Noord-Brabant

Je werkplek

Pitt IT Professionals is in 2013 opgericht vanuit het idee dat bemiddelen in flexibele arbeid meer is dan alleen een cv en een tarief. IT is mensenwerk.

Ons werk als ambacht
Bij Pitt IT Professionals bemiddelen wij mensen. Iedereen is anders. Met een persoonlijke aanpak kom je tot de best mogelijke kandidaat. Wij noemen dat vakmanschap. Opdrachtgevers en professionals waarderen dat.
Flexibele arbeid met een persoonlijke aanpak krijgt extra diepgang door talenten en organisaties op elkaar af te stemmen. Met onze diensten helpen wij jouw activiteiten naar een hoger plan te tillen en jouw continuïteit te waarborgen. Met gevoel voor business én gevoel voor mensen verzorgen wij maatwerk van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Wie ben jij?

Als accountmanager bij Pitt-IT draag jij onze kernwaarden Passie, Integriteit, Toewijding en Trots van nature in jouw DNA.
IT is mensenwerk en persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in ons vaandel. Of het nou gaat om de relatie met klanten, kandidaten of collega’s, jij ben de natuurlijke verbinder hiertussen.
Vanuit het middelpunt regisseer jij de klant- en kandidatentevredenheid, commerciële doelstellingen, groei en professionaliteit. Je bent ondernemend en creatief in het vinden van de juiste mensen voor de aanvragen van je klanten, die je op je duimpje kent, zowel hun organisatie als de markt waarin ze opereren en de uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Je werkt in een energieke en dynamische omgeving. Voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor het invullen van technische en commerciële IT-functies. Samen met je collega’s krijg je de verantwoordelijkheid voor de groei van ons bedrijf. In deze functie krijg je veel ruimte voor eigen invulling. Samen met het team bepaal je wat de strategie gaat worden voor het vinden en binden van de juiste klanten en kandidaten.


Denk jij bij het lezen van bovenstaande tekst al: "yes, dit ben ik!" Dan ben jij onze Accountmanager!

Wat neem je mee?

Jij bent betrokken, energiek, empathisch en commercieel en leeft en werkt met Pitt.
Je vindt het prettig om veel klant- en kandidaat contact te hebben en hebt ervaring binnen de IT arbeidsbemiddeling.

Hiernaast heb jij: 

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Creatieve ideeën en de wil om te blijven groeien!; 
 • Het doorzettingsvermogen om je doelen te halen
 • Stevige persoonlijkheid
 • Communicatief sterk, zowel in het stellen van vragen als open luisteren.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je van ons verwachten?

 • Aantrekkelijk salaris en bonusstructuur; 
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon; 
 • Werken in een gezellige en informele sfeer;
 • Een inspirerende werkomgeving (kasteel Croy);
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen invulling; 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels trainingen/cursussen; 
 • Samen successen vieren; 

Selectieprocedure

Enthousiast? 
Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Geen cv bij de hand? Geen probleem, solliciteer eenvoudig met jouw LinkedIn profiel. Ben jij razend enthousiast, maar voldoe je niet aan alle competenties? Wanneer jij ervan overtuigd bent dat je ons toch kunt overtuigen, dan komen we graag met je in contact! Heb jij nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met Maurice Kerssemakers.

Contact:
Maurice Kerssemakers
06-55252959
m.kerssemakers@pitt-it.nl

 
Solliciteren Mail een vriend