Pitt it vacatures

it-vacatures

Uden, Noord-Brabant
Web Developer
Ben jij creatief, eigenwijs en technisch tegelijkertijd en vind jij het leuk om met diverse branches mee te denken? Open deze vacature en laat het ons weten!
Uden, Noord-Brabant
Full Stack Developer
Durf jij gebaande paden te verlaten en jouw creativiteit in te zetten door te bouwen aan toekomstbestendige software voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen? Verras ons dan met jouw sollicitatie!
Someren, Noord-Brabant
Software Developer
Wil jij graag werken binnen een organisatie waar veel ruimte is voor inspraak, het aandragen van innovatieve ideeën en wil jij deelnemen aan uitdagende projecten? Lees dan snel verder en solliciteer!
Utrecht, Utrecht
DevOps Engineer
Als DevOps Engineer ga jij je als Linking pin tussen Development en Operations bezighouden met het ontwikkelen van automatisation scripts. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees snel verder en solliciteer!
Hasselt
Test Consultant
Krijgen we jou aan het lachen door de nieuwste technologieën te presenteren? Wil je deel uitmaken en deze technologieën naar een next level brengen? Geïnteresseerd? Blijf lezen en kom erachter waarom jij past!
Hasselt
Test Automation Engineer
Deze vacature is succesvol ingevuld! Niet getreurd we hebben voldoende interessante vacatures en komen graag met je in contact!