Over ons

Over ons

Pitt IT Professionals is in 2012 opgericht vanuit het gedachtegoed; flexibiliteit is meer dan alleen een cv en een tarief. Door jarenlang werving en selectie vanuit het klant perspectief te hebben bekeken, hebben we kunnen ervaren wat wij wel en niet prettig vonden als klant, bij de inzet van een extern bureau om in capaciteit te voorzien. In tegenstelling tot de opkomst van allerlei afstandelijke portals, handhaven wij een persoonlijke benadering voor zowel de aanvrager als de professional om tot de best mogelijke kandidaat te komen. Wij zien dit nog als een ambacht.

Door middel van het flexibel invullen van capaciteitsvraagstukken binnen de IT wil Pitt IT Professionals haar relaties ontzorgen. Wij zijn specialist in het vinden en verbinden van de juiste kennis om jouw doelstelling(en) te realiseren. Dit doen wij door middel van werving & selectie, tijdelijke invulling (detachering) of door middel van executive search.

“Pitt” staat voor Passie, Integriteit, Toewijding en Trots, de kernwaarden die ons als bedrijf typeren. Dit past ook bij de IT Professionals die wij bij onze opdrachtgevers plaatsen.

Meer dan een cv
Technische kennis, ervaring en vaardigheden zijn uiteraard belangrijk bij IT Professionals, maar wij zijn ervan overtuigd dat het net zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat een kandidaat, qua persoonlijkheid, ook past binnen de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. 
Kortom: “Wie is de persoon achter het cv?”
Alle kandidaten die wij voorstellen hebben een persoonlijkheid test gemaakt op basis van het D.I.S.C. model (Mapstell). Door het gebruik van dit visuele middel krijg je op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in het gedrag van je potentiële werknemer.

Meer weten over onze manier van werken of wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sponsor van Het BeterBoek
​Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor het Amalia Kinderziekenhuis en dagbehandeling in het Radboudumc te Nijmegen.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. 
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!