Pitt it blog

Pitt it blog

Succesvolle MapsTell sessie!
Succesvolle MapsTell sessie! 26-02-2018

Afgelopen vrijdag hebben we bij ons op kantoor een succesvolle MapsTell sessie gehad onder leiding van René Voortwist. De sessie “Ken jezelf, boost je team” stond in teken van het verho..

Nieuwe collega!
Nieuwe collega! 24-01-2018

Pitt IT Professionals verwelkomt nieuwe collega’s door de aanhoudende vraag naar gespecialiseerde IT-professionals. Linda van Duuren is onze kersverse collega, zij zal ons team komen v..

Nederland in top 3 van Europese cloudgebruikers
Nederland in top 3 van Europese cloudgebruikers 10-11-2017

Bijna de helft van de Nederlanders (16 tot 75 jaar) gebruikt clouddiensten. Daarmee behoort Nederland tot de top drie van Europese cloudgebruikers. Dat blijkt uit het onderzoek ICT g..

Nieuwe collega!
Nieuwe collega! 20-10-2017

Pitt IT Professionals is weer een leuke nieuwe collega rijker! Tijd om jullie aan haar voor te stellen. Anne van Wanrooij komt ons team versterken als IT recruiter...

7 tips om ALLE recruiters te laten weten dat je open staat voor een nieuwe uitdaging
7 tips om ALLE recruiters te laten weten dat je open staat voor een nieuwe uitdaging 21-08-2017

In een eerdere blog werd uitgelegd hoe je middels een (nieuwe) tool van LinkedIn aan recruiters kunt laten weten dat je open staat voor een nieuwe uitdaging. Deze optie is alleen te zien voo..

De essentie van computerveiligheid
De essentie van computerveiligheid 14-08-2017

Dit keer een vakinhoudelijke gastblog van Ethical Hacker Robin Smolders, namelijk over computerveiligheid. Computerveiligheid is een onderwerp waar we niet over uitgesproken raken. Goede..

Passief op zoek naar een nieuwe baan?
Passief op zoek naar een nieuwe baan? 04-08-2017

Dan wil je natuurlijk niet dat je leidinggevende erachter komt! In dit blogbericht lees je hoe je via LinkedIn aan kunt geven dat je open staat voor een nieuwe uitdaging zonder dat je manag..

Maak jij voldoende gebruik van jouw netwerk?
Maak jij voldoende gebruik van jouw netwerk? 14-07-2017

Het hebben van een goed netwerk kan erg nuttig zijn, zo kun je gebruik maken van elkaars kennis en kunde, ideeën uitwisselen en gebruik maken van elkaars netwerk. Dit klinkt allemaal heel l..

Wet DBA opgeschort tot 1 juli 2018
Wet DBA opgeschort tot 1 juli 2018 29-06-2017

De Rijksoverheid heeft onlangs een artikel gepubliceerd over de opschorting handhaving Wet DBA. De opschorting van de handhaving van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties..

10 tips voor het maken van een aantrekkelijk cv
10 tips voor het maken van een aantrekkelijk cv 29-05-2017

Er zijn eindeloos veel tips te vinden voor het opstellen van een goed cv, vaak wordt gezegd dat een cv uit maximaal 2 A4tjes mag bestaan. Oké, het is prettig als je kort en bondig bent in j..